flag Судова влада України

26 листопада 2013 року державні службовці Центрально-Міського районного суду м.Горлівки пройшли атестацію

28 листопада 2013, 09:02
Ефективність діяльності державного апарату залежить від результатів діяльності кожного державного службовця. Саме тому підвищується роль оцінювання діяльності державних службовців, що є на сьогоднішній день однією з важливих проблем державного управління. Важливим способом оцінювання державних службовців є атестація державних службовців, яка відіграє важливу роль у вдосконаленні кадрового потенціалу, створенні оновленого, потужного і дієздатного державного апарату, становленні професійної, політично нейтральної та авторитетної державної служби. 
           Атестація державних службовців – є обов’язковою процедурою, що проводиться в державних органах один раз на три роки, з метою підвищення ефективності діяльності державних службовців та відповідальності за доручену справу, під час якої оцінюються результати роботи, ділові та професійні якості, виявлені працівниками при виконанні службових обов’язків, визначених типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посад і відображених у посадових інструкціях, що затверджуються керівниками державних органів відповідно до Закону України “Про державну службу” та інших нормативно-правових актів. У її процесі атестаційна комісія в межах установленої процедури виявляє ступінь відповідності працівника посаді, яку він обіймає.
Так 26 листопада 2013 року державні службовці Центрально-Міського районного суду м.Горлівки (працівники апарату суду)  пройшли атестацію підтвердив тим самим свої знання та кваліфікацію.